Cenzaa Advanced Skin Care

MAXIMALE HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING!

Met de luxe en onderscheidende Cenzaa behandelingen geeft Beautimo u een unieke ervaring. Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken geniet u bij binnenkomst van een heerlijk thee-ritueel en ontspannende geurreis.

Cenzaa Diamond Touch programma

OOGVERBLINDENDE RESULTATEN MET DE CENZAA COSMEDISCHE HUIDTHERAPIE!

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag u trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid.

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. We begrijpen ook dat het opheffen, verminderen of voorkomen van een huidprobleem voor u belangrijk kan zijn om lekker in uw vel te zitten. Cenzaa Cosmedische huidtherapie wil u graag helpen uw stralende huid terugkrijgen door het creëren van nieuwe, jonge en vooral gladde huid.

klik voor meer informatie over de Cenzaa Diamond Touch Programma

Cenzaa Huidverbeterende Behandelingen

BAANBREKENDE RESULTATEN MET BEWEZEN EFFECTEN!

De toonaangevende therapeutische behandelingen worden uitgevoerd door speciaal opgeleide Huidexperts en laten in een recordtempo huidverbetering zien. Uw huidwensen worden effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren en innovatieve high-tech formules.

Lichaamsbehandelingen

ONTSPANNING EN STIMULATIE!

Wilt u heerlijke ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun uzelf een relaxmoment en geniet van een bijzonder moment. Schoonheidssalon Beautimo heeft een aantal verwenbehandelingen om even helemaal tot rust te komen en die het beste geven voor de huid. Body & mind komen in balans tijdens de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Trakteer uzelf op een oosterse verademing mét maximale huidverbetering!

klik voor meer informatie over de Lichaamsbehandelingen

Hars Behandelingen

ONTHAREN MET EEN LANGDURIG RESULTAAT!

Geharste haren blijven ongeveer 3 tot 8 weken weg nadat ze zijn geharst. Haren groeien niet allemaal tegelijk. Op het moment dat je harst, zal een deel van de haren in rust zijn en een ander deel is wel al aan het groeien, maar nog te kort om ze te zien.

klik voor meer informatie over de Hars Behandleingen

Nagel Behandelingen

BEHANDELING, NABEHANDELING EN VERWIJDEREN!

Kunstnagels zijn er in verschillende soorten. Bij Beautimo kunt u voor uw behandeling kiezen voor Acryl of Gel nagels. Wanneer u niet weet wat de verschillen zijn krijgt u bij Beautimo het advies over de behandeling en word u duidelijk gemaakt of u beter gel of acryl nagels kunt kiezen.

 

klik voor meer informatie over de Nagel Behandleingen