Cenzaa Advanced Skin Care

MAXIMALE HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING!

Met de luxe en onderscheidende Cenzaa behandelingen geeft Beautimo u een unieke ervaring. Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken geniet u bij binnenkomst van een heerlijk thee-ritueel en ontspannende geurreis.

Cenzaa Diamond Touch programma

Oogverblindende resultaten met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie!

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag u trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid.

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. We begrijpen ook dat het opheffen, verminderen of voorkomen van een huidprobleem voor u belangrijk kan zijn om lekker in uw vel te zitten. Cenzaa Cosmedische huidtherapie wil u graag helpen uw stralende huid terugkrijgen door het creëren van nieuwe, jonge en vooral gladde huid.

klik voor meer informatie over de Cenzaa Diamond Touch Programma

Cenzaa Huidverbeterende Behandelingen

BAANBREKENDE RESULTATEN MET BEWEZEN EFFECTEN!

De toonaangevende therapeutische behandelingen worden uitgevoerd door speciaal opgeleide Huidexperts en laten in een recordtempo huidverbetering zien. Uw huidwensen worden effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren en innovatieve high-tech formules.