Lichaamsbehandelingen van Schoonheidssalon Beautimo

Wilt u heerlijke ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun uzelf een relaxmoment en geniet van een bijzonder moment. Schoonheidssalon Beautimo heeft een aantal verwenbehandelingen om even helemaal tot rust te komen en die het beste geven voor de huid. Body & mind komen in balans tijdens de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Trakteer uzelf op een oosterse verademing mét maximale huidverbetering!

Geniet van een ontspannende lichaams massage bij schoonheidssalon Beautimo in Haaksbergen

Ontspannende Massage

Tijdens deze ontspanningsmassage wordt uw lichaam zachtjes gemasseerd met een van de heerlijke Cenzaa geur olie naar keuze. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de Cenzaa geur olie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen.

Tijdens deze massage word de rug, schouders en achterkant benen gemasseerd.

doorlooptijd: 35 minuten

kosten: € 40,00

Een lekkere hot stone massage bij schoonheidssalon Beautimo in Haaksbergen

Hotstone Massage

De aangenaam warme stenen op uw lichaam werken ontspannend op uw spieren, het stimuleert de organen, het heeft een ontgiftende werking, geeft nieuwe energie en brengt het lichaam meer in balans. Tijdens deze massage word de rug, schouders en achter kant benen gemasseerd.

doorlooptijd: 60 minuten

kosten: € 55,00